Loading...
Inspiratie2020-09-23T07:52:00+00:00

Prachtige foto’s en video’s

De kleuren en vorm van de hortensia leent zich heel goed voor prachtige, uitbundige foto’s en video’s. Kijk maar eens naar de beelden op Pinterest, Instagram, Facebook of YouTube.

Ambassadeurs

Wij werken samen met ambassadeurs om het product te promoten. Onze ambassadeurs zijn fan van hortensia en gebruiken met veel enthousiasme en plezier de bloemen in hun creaties.

De ambassadeurs zijn: Rob van Helden (UK) en Robert Koene (Midden Oosten)

Tip van de dag

De teelt van snijhortensia is één van de duurzaamste teelten! Het gebruik van bijvoorbeeld energie en voedingsstoffen is gering.

Snijhortensia’s houden niet van een metalen vaas of emmer. Glazen vazen zijn ideaal. U kunt dan gemakkelijk de hoeveelheid water en de kwaliteit ervan controleren.

Het unieke van hortensia’s is het doorkleuren van de bloemen. Gedurende de bloei veranderen de bloemen van kleur. Hun oorspronkelijke kleur mengt zich met een groene tint in diverse kleuraccenten.

Snijhortensia’s worden in verschillende stadia gesneden. Hoe verder de bloem doorgekleurd is, hoe beter de houdbaarheid. Een volgroeide, doorgekleurde bloem die hard en stevig aanvoelt, kan wel 3 weken prachtig staan in een vaas.

Vul de vaas met 2/3 water en voeg snijbloemenvoedsel toe voor u de snijhortensia’s in de vaas schikt.

Plaats hortensia snijbloemen niet in direct zonlicht of bij de verwarming.

Fruit produceert gassen waardoor Hortensia bloemen snel verouderen. Zet daarom de bloemenvaas niet te dicht bij de fruitmand.