Op de winkelvloer

Hortensia heeft alles wat u van een aantrekkelijk plant kunt verwachten: schoonheid, een ongekend lange bloeitijd en een verrassend eenvoudige verzorging. Om hortensia in optimale conditie aan uw klanten te verkopen, hebben de hortensiakwekers nog een aantal tips voor u.

Verzorging
De hortensia als tuinplant behoeft in de winkel niet veel verzorging. Belangrijk is dat de potgrond niet uitdroogt, de hortensia is een waterliefhebber. Let ook op met teveel water geven. Wanneer een teveel aan water in de overpot of op de schotel blijft staan, kunnen de wortels afsterven door gebrek aan zuurstof.

Tips voor uw klanten

Downloads

Wij bieden kant-en-klaar promotiemateriaal aan. Download het gratis en deel het! Nog meer inspirerend beeldmateriaal kunt u downloaden op onze inspiratiepagina.

Actievoorwaarden-W....pdf
Download
ENG-Poster_Hortens....pdf
Download
DU-Poster_Hortensi....pdf
Download
NL-Poster_Hortensi....pdf
Download
DE-Spa-im-Granen-m....pdf
Download
DE-Saisonstart-Die....pdf
Download
DE-Mit-Stecklingen....pdf
Download
DE-Farbenfrohes-So....pdf
Download
DE-Die-richtige-Pf....pdf
Download

Tip van de dag

Hortensia op je terras? Zorg dat hij altijd beschut staat. Hij is vrij kwetsbaar als het gaat om wind, felle zon en bevriezing.

Tip van de dag

De tuinhortensia houdt van zonneschijn, maar het moet hem niet te heet onder de voeten worden. Plant je Hortensia zo, dat hij de ochtendzon meepakt maar ‘s middags in de schaduw staat. Hoe meer ochtendzon, hoe beter de bloei.

Tip van de dag

In het begin kun je de klimhortensia in je tuin het beste geleiden, op den duur gaat de klimhortensia zich zelf hechten aan de muur.