Op de winkelvloer

Verzorgingstips

Hortensia heeft alles wat u van een aantrekkelijk plant kunt verwachten: schoonheid, een ongekend lange bloeitijd en een verrassend eenvoudige verzorging. Om hortensia in optimale conditie aan uw klanten te verkopen, hebben de hortensiakwekers nog een aantal tips voor u.

De hortensia als kamerplant behoeft in de winkel niet veel verzorging. Belangrijk is dat de potgrond niet uitdroogt, de hortensia is een waterliefhebber. Maar let ook op met teveel water geven. Wanneer een teveel aan water in de overpot of op de schotel blijft staan, kunnen de wortels afsterven door gebrek aan zuurstof.

Tips voor uw klanten

Downloads

Wij bieden kant-en-klaar promotiemateriaal aan. Download het gratis en deel het! Nog meer Inspirerend beeldmateriaal kunt u downloaden op onze inspiratiepagina.

Actievoorwaarden-W....pdf
Download
Poster-A4-DU-HR.pdf
Download
Poster-A4-FR-HR.pdf
Download
Poster-A4-HR-NL.pdf
Download
DE-Presseinformati....pdf
Download
DE-Presseinformati....pdf
Download
DE-Presseinformati....pdf
Download
NL-Persinformatie-....pdf
Download

Tip van de dag

Na de bloei van uw kamerplant kunt u de plant prima laten wennen aan de buitenlucht, zodat u het volgende seizoen ook buiten van een bloeiende hortensia kunt genieten.

Tip van de dag

De hortensia kamerplant houdt van frisse, tamelijk vochtige lucht. Zet de hortensia dus niet bij de centrale verwarming.

Tip van de dag

De hortensia kamerplant houdt niet van tocht en sterke temperatuur-schommelingen. De ideale temperatuur is 15 tot 22 °C.